Om Os

Foreningen Hospitalsklovne.dk blev stiftet i august 2007 med henblik på at skaffe den økonomi, der skal betale udgifterne til at have landets bedste hospitalsklovneordning.

Vi startede med en hospitalsklovn; nu er vi fem hospitalsklovne på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt/Kolding, hvoraf vi lokalt betaler for en og giver et stort tilskud til de øvrige. Dette koster os omkring kr. 300.000 om året, og foreningen står som garant for, at de penge altid er til stede. Derudover donerer vi også penge til andre vigtige ting på børneafdelingen.

Vi i bestyrelsen kan slet ikke lade være med at hjælpe børneafdelingen på Kolding Sygehus. Vi har ved selvsyn set mange eksempler på, hvor stor værdi hospitalsklovnene har for børnene og deres forældre.

Vi får mange positive tilbagemeldinger fra personer, forældre og børn. Derfor ved vi, hvor vigtigt vores arbejde er.

Siden starten har en lang række aktiviteter og donationer skabt det økonomiske grundlag for have hospitalsklovnene tilknyttet børneafdelingerne.

Sådan vil det også være fremover, så vi kan sige tak til de mange, som har givet en økonomisk hånd med. Vi håber imidlertid på, at endnu flere vil være med til at hjælpe børnene på sygehusene. Det er der brug for.

Det kan blandet andet ske ved at overføre penge via MobilePay på nummer 34624 eller ved at indsætte et beløb på vores konto i Spar Nord Kolding: 9277 – 4568751650.

Børneafdelingen modtager børn fra meget stor geografisk område. Børnene kommer fra Fredericia, Vejle, Kolding og de omkring liggende byer som Middelfart, Billund, Vejen og Haderslev. Årligt bliver det til ca. 3.000 indlagte børn. Derfor er det vores håb, at alle borgere i det nævnte område vil bakke foreningens arbejde op.

Mange er af den opfattelse, at hospitalsklovnene er ansat af sygehuset og derfor også aflønnes af sygehuset, men det er ikke tilfældet. Kun så længe der er penge på klovneforeningens konto, kan ordningen fungerer. Lad os derfor i fællesskab sørge for, ar de mange børn på børneafdelingen kan få et grisk pust i en til tider ikke særlig morsom hverdag.
På forhånd tusind tak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Geert Madsen
Formand

BESTYRELSEN

Geert Madsen

Bestyrelsesformand
Freelance Journalist
Tlf. 40 56 69 52
info@hospitalsklovne.dk

Lene Pausgaard

Bestyrelsesmedlem
Konsulent
lene@hospitalsklovne.dk

David Lautrup

Bestyrelsesmedlem
Selvstændig Erhvervsdrivende
Lautrup Print & Reklame
david@hospitalsklovne.dk

Janne Lund Seiersbøll

Bestyrelsesmedlem
Selvstændig erhvervsdrivende
Klinik Every-Body
janne@hospitalsklovne.dk

Ole Stampe

Revisor
Selvstændig Revisor
m/s Stampe Revision
info@msstampe.dk