Arrangementer

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Klovneløbet 2019 i Kolding

Også her i 2019 arrangerer foreningen Hospitalsklovne Trekantområdet Klovneløbet. Det finder sted søndag den 16. juni i tidsrummet fra kl. 10 til kl. 12 med start og mål ved Kulturhuset på Levisonsvej.

Der kommer to ruter på henholdsvis 3,7 km. og 6,6 km. – begge i Marielundskoven, og det er helt op til deltagerne, om de vil gå eller løbe. Det gælder bare om at finde løbeskoene frem, for alle kan være med uanset alder og fysisk form og på den måde støtte et godt formål.

Det er femte år i træk, foreningen står bag Klovneløbet i samarbejde med Kulturhuset og Kolding Motion. I fjor samlede løbet næsten 250 deltagere, og arrangørerne håber på mindst lige så mange i år, idet hele indtægten er med til at give de indlagte børn på børneafdelingen på Kolding Sygehus et frisk pust i en ofte trist hverdag, når klovnene kigger forbi.

Planlægningen af løbet i Kolding er i fuld gang, og formanden for klovneforeningen, Geert Madsen, glæder sig over, at der igen i år er etableret et samarbejde med Kulturhuset – et aktivitets- og værested for udviklingshæmmede i Kolding Kommune – så mange af brugerne kan se frem til en dag som hjælpere med små opgaver. Formanden glæder sig også over samarbejdet med Kolding Motion, som er garant for, at alt klapper, som det skal.

Tilmelding til Klovneløbet i Kolding skal ske via www.klovneløb.dk
  Det koster 60 kr. at deltage.